Over ons

GR de Peel, ofwel Grond- en Reststoffenbank de Peel is gevestigd op de locatie van “Ploegmakers Groep” in De Rips. De Ploegmakers Groep is een echt familiebedrijf, opgericht in 1934, waarbij wij inmiddels als derde generatie van de familie het bedrijf met veel passie voortzetten. Dit doen we samen met een enthousiast team van betrouwbare en vakgerichte medewerkers.

Er wordt met een brede blik naar de toekomst gekeken en met de daarbij behorende visie is ook Grond- en Reststoffenbank de Peel ontstaan. Dé locatie voor advies en een passende oplossing voor het afvoeren en innemen van uw grond- en reststoffen. Wij nodigen u dan ook graag uit om kennis te komen maken met onze medewerkers, onze organisatie en onze mogelijkheden. Voor meer informatie betreffende GR de Peel kunt u contact opnemen met René van Enckevort (uitvoerder grondbank) of Marieke van der Steenhoven (administratie)

Met vriendelijke groet,
Namens ons en onze medewerkers,
Frans & Martien Ploegmakers

 

 

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk ook eens op ploegmakersgroep.nl en hydrus.nl of stuur een mailtje met je vraag via onderstaande knop. Neem contact op