Diensten

Containerverhuur

U kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende maten en soorten containers. Dit is mogelijk voor het transport van producten (inclusief vrachtwagen en chauffeur) maar ook om bij u op locatie te plaatsen en te vullen.
Wij kunnen een container bij u neerzetten die u zelf vult met bijvoorbeeld puin, bouw- en sloopafval, hout, groen- en snoeiafval. Geef vooraf duidelijk aan wat uw plannen zijn zodat wij u kunnen aangeven wat er wel en niet in de container mag en welke container het beste bij uw plannen past.

Dit kan zowel particulier als zakelijk.

Vraag naar onze prijslijst en acceptatievoorwaarden via administatie@grdepeel.nl of neem telefonisch contact op met 0493-748 145

Reststoffen

U kunt bij ons terecht voor de inname van diverse reststoffen c.q. reststromen. Partijen grond die bij ons aangeboden worden, worden gekeurd en opgeslagen conform het BBK (Besluit Bodem Kwaliteit) en onder BRL9335.  Ook het transport van de reststoffen naar onze locatie kunnen wij voor u verzorgen.

– Grond
– Puin
– Bouw- en sloopafval
– Hout
– Groen- en snoeiafval

Staat de reststof die u aan wilt bieden er niet bij, neem dan even contact met ons op. Wij denken graag mee in een oplossing voor uw product.

 

Weegbrug

Wij hebben een moderne weegbrug met digitale kentekenherkenning op het terrein. Deze weegbrug is ook beschikbaar voor externen om lading c.q. vrachtwagens en aanhangers te wegen. De weegbrug is toegankelijk tijdens de openingstijden van de grond- en reststoffenbank. Wij werken uitsluitend met pinbetalingen of middels facturatie (alleen voor zakelijke klanten). Contante betalingen worden niet geaccepteerd.

 

 

 

Grondstoffen

Wij bieden diverse (partijen) grondstoffen aan voor de verkoop. Veel producten hebben wij op onze locatie voor u op voorraad liggen. Ook het transport en keuringen kunnen wij voor u regelen.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende grondstoffen:
– Teelaarde
– Vulzand
– Straatzand
– Metselzand
– Menggranulaat (0-31.5)
– Brekerzand (0-2)
– (gebroken) puin

Mocht u op zoek zijn naar een product wat hier niet genoemd staat, neem dan contact ons op voor de mogelijkheden. Bovenstaande is slechts een greep uit ons assortiment.